A krónikus prosztatagyulladás kezelése

Tumt kezelés

Tartalom

  Hirdetés Azt a tényt, hogy problémáikkal mennyire nincsenek egyedül, az is bizonyítja, hogy hazánkban évente több százezer beteg szorul orvosi kezelésre a prosztata okozta panaszok következtében.

  echinacea tinktúra prosztatagyulladás kezelése prosztatagyulladás népi módszerekkel

  Az esetleges kezelésektől való félelem nem minden ok nélküli, hiszen a jelenleg ismert gyógyszeres terápia hatékonysága nem a legtökéletesebb, az alkalmazott radikálisabb műtéti beavatkozásoknak pedig egyike sem kockázatmentes, ráadásul egy sor kellemetlen mellékhatással járhat.

  A prosztatabántalmak az esetek egy részében gyógyszeresen jól kezelhetők. Azonban a súlyosabb, gyógyszeres kezelésre nem reagáló prosztata megnagyobbodásos esetekben mint tumt kezelés.

  görögdinnye prosztatagyulladás esetén nyírbimbók prosztatagyulladás kezelése

  A krónikus prosztatiszes esetek jelentős része ugyancsak nem, vagy rosszul reagál a hagyományos terápiákra. Mindkét említett probléma esetén hatékony, vágás nélküli alternatív gyógymódot jelenthet a húgycsövön át végzett hűtött prosztata termoterápia TUMT.

  Hogyan működik? A mikrohullámú hőkezeléssel egy időben a húgycső szöveteit hűtik, ez teszi lehetővé, hogy kellően magas tumt kezelés érhessünk el a prosztata szövetében és létrejöjjön a kívánt szövetelhalás.

  prosztatagyulladás és csirke gyulladás prosztatagyulladás a bőrön

  Ez egyrészt felszabadítja a húgycsövet a nyomás alól, másrészt a krónikusan gyulladt szövetet is elpusztítja, kiiktatva azt a gyulladást, ami a krónikus prosztatitiszt fenntartja. A TUMT tehát egy minimálisan invazív beavatkozás, mely helyi érzéstelenítésben elvégezhető és azon betegek esetében is alkalmazható, akik a nagyobb műtéti beavatkozásra nem alkalmasak!

  prosztatagyulladás elsősegély prosztatagyulladás okai és tünetei

  A mindössze félórás, ambulánsan elvégezhető beavatkozás hosszú évekre vagy örökre megszabadítja a férfiakat kínzó problémáiktól. A műtét után átmeneti ideig napig katéter alkalmazása szükséges. Diószeghy Gábor Megelőzési útmutató! Keresse a magazint a gyógyszertárakban4.

  o prosztatagyulladás diagnosztika fizikai gyakorlat krónikus prosztatagyulladás esetén