Bejelentkezés

Tökmagolaj kapszula, JutaVit Tökmagolaj 600mg kapszula 100x

Tartalom

  Vélemények Jutavit Tökmagolaj kapszula A tökmagolaj segíthet a prosztata és a húgyhólyag egészséges működésében, hozzájárulhat a szellemi- és testi frissességhez. Jótékony hatással lehet az emésztésre és a hormonháztartásra. Tökmagolaj Mintegy 80 százalékban értékes, telítetlen zsírsavakat tartalmaz, legnagyobb részt omegazsírsavat, amely elengedhetetlen az egészséges növekedéshez és fejlődéshez, lassítja az öregedési folyamatokat, szabályozza az anyagcserét, rugalmasan tartja a bőrt, és megerősíti a csontokat.

  Kiemelkedően pozitív hatása van a hormonháztartásra: nőknél segíthet a változókori problémák csökkentésében, a férfiaknál pedig a prosztata jóindulatú megnagyobbodásával járó panaszok mérséklésében.

  prosztatagyulladás gyulladása

  Természetes gyulladáscsökkentőként a húgyúti fertőzések kezelésében is eredményes, emellett méregtelenítő, májregeneráló hatású, elpusztítja a parazitákat, javítja az emésztést. Omega-zsírsavak Olyan értékes, többszörösen telítetlen zsírsavak, amelyek biztosítják a megfelelő növekedést és fejlődést, szívvédő hatásúak, serkentik az agyi funkciókat, a koncentráló képességet, hozzájárulnak az erek rugalmasságához, erősítik a csontokat, lassítják az ízületek kopását.

  Hiányuk olyan egészségromboló hatással lehet, mint a vitaminok vagy az ásványi anyagok hiánya.

  tapasz felhelyezése prosztatagyulladásra

  Többségüket a szervezet nem képes tökmagolaj kapszula, ezért a szükséges mennyiséget a táplálkozás során és étrend-kiegészítőkkel kell pótolni.

  Az omega-zsírsavak közé tartoznak az omega-3 alfa-linolénsavaz omega-6 linolsav és az omega-9 oktadecénsav, olajsav.

  meg lehet-e gyógyítani a prosztatagyulladást örökre

  Jutavit Tökmagolaj kapszula.